کوچک‏‌ترین پرنده جهان - Armin3D.com

کوچک‏‌ترین پرنده جهان

در بخش موفقیت — admin @ 4:21 pm August 31, 2012

کوچک‏‌ترین پرنده جهان

– 1387/10/2در دسته: جهان جانداران

کوچکترین پرنده جهان مرغ پرنده زرین ، پر زنبوری یا مرغ مگس خوار( Bee Hummingbird) ، نام علمی(Mellisuga helenae) بومی کوبا میباشد.

دلیل اینکه به آنها مرغ پر زنبوری یا صدا زنبوری گفته میشود این است که  صدای  با ل آنها در حال پر زدن مانند وزوز زنبور میباشد.این پرنده دارای وزنی در حدود ۱٫۸ گرم و درازی۵ تا ۵٫۷سانتی متر میباشد.

مرغ مگس خوار :: Bee Hummingbirdمرغ مگس خوار :: Bee Hummingbird

نر این نوع پرنده از ماده کوچکتر میباشد.نر این پرندگان دارای کاکل و گلویی به رنگ سبز آتشین میباشند.این پرنده دارای پرهای آرایشی رنگین کمانی میباشد که پرهای قسمت بالایی بدن وی مایل به آبی و قسمت زیرین آن خاکستری مایل به سپید میباشند.ماده این پرنده در قسمت بالا به رنگ سبز مایل به آبی و در قسمت زیرین به رنگ خاکستری کمرنگ میباشد و دم آنها دارای نقطه های سپید میباشد.
مادها در هر بار تخم گذاری فقط دو تخم میگذارند که دارای نقطه های صورتی و مایل به نارنجی هستند.

این پرنده های دوست داشتنی کوچک مانند یک زنبور می مانند و بسیار چابک و سریع میباشند.آنها میتوانند مانند یک هلی کوپتر در یک نقطه در حال پر زدن بایستند.مرغ پر زنبوری در هر ثانیه ۸۰ بار پر میزند که این پر زدن به چشم انسان مانند یک لکه یا بلوری نامشخص میماند.پرهای رنگین کمانی این پرنده مانند یک تکه جواهر می ماند.نوک تیز و باریک این پرنده برای کاوش ژرف در گل ها ساخته شده است.

آنها با زبان دراز و لوله مانند خود شهد گل ها را می مکند و گاهی حشره های ریز و عنکبوت ها را نیز با آن میخورند البته وقتی نوشیدنی آنها کم باشد.در هنگام خوردن مرغ پر زنبوری گرد ها گل ها را بر روی بال و سرش با خود میبرد و وقتی از گلی به گل دیگر میرود آنها را پخش و گرده افشانی میکند و بدین ترتیب نقشی مهم در پرورش گیاهان ایفا میکند.

ماده مرغ پر زنبوری با استفاده از تارهای عنکبوت،پوست درختان، و گلسنگ ها لانه ای با ردیف هایی از الیاف نرم به شکل یک فنجان با قطری در حدود ۲٫۵ سانتی متر میسازد،و بر روی تخم هایش که کوچکتر از دانه قهوه هستند می خوابد.

http://www.guinness.ir

نظرات

فعلا نظری ثبت نشده است

RSS نظرات برای دنبال کردن نظر ها.

امکان نظردهی در مورد این مطلب وجود ندارد

Powered by Armin3D.com™ © 2004/2024 - All Rights reserved ® - Contact us